Opis forum
Nowy użytkownik
Widze, że nikt nadal nie poruszył tego tematu na forum, więc postanowiłam wziąć sprawy w swoje ręce:D po 3 tygodniach zajęć może uda nam się wybrać gdzieś grupowo po zajęciach:) Padła propozycja czwartku. Może jutrzejszy albo następny hmm?
Użytkownik
Następny
Ostatnio edytowany przez Piotr Pluskota (2011-10-19 19:42:54)
Nowy użytkownik
Jestem jak najbardziej za .
Administrator
nastepny czwartek jest ok:D
Nowy użytkownik
Może po zajęciach, bo wtedy nikt nie miałby już problemu z dojazdem, ale to tylko taka propozycja;)
Nowy użytkownik
Dlaczego czwartek? Może piątek? W czwartek pracuję po południu, a ja również chciałabym się integrować
Administrator
ja szczerze wątpie, że w piątek kiedy nie mamy zajęć ktoś przyjedzie, wiadomo nie większość osób nie jest z zabrza i taka wycieczka jednak koliduje z planami. dlatego czwartek po zajęciach wydaje się być optymalnym terminem zeby zebrac wszystkich (no prawie wsztystkich), a prace zawsze mozna przelozyc (zart:D), ale decyzja nalezy do większosci
Nowy użytkownik
Zebralibyśmy się wszyscy po Filozofii i wybrali do jakiejś knajpy chociaż na te 1,5h. Myślę, że każdy znajdzie choć odrobinę czaczaczasu. ;D
Nowy użytkownik
ja też bym wolała czwartek po zajęciach odrazu
Nowy użytkownik
Jak to zwykle w życiu bywa - nie wszystkim pasuje termin niestety, ale zawsze można iść w czw i innego dnia.
Użytkownik
Dziękuję wszystkim, którzy się zjawili na spotkaniu integracyjnym numer 1 Mam nadzieję, że to nie ostatnie takie wyjście