Opis forum
Użytkownik
Na mailu grupowym lista tematów od dr Czajkowskiego, musimy się nimi podzielić, żeby było sprawiedliwie;p
Użytkownik
Mogę prosić o adres i hasło do maila?
Nowy użytkownik
a to będziemy losować czy moge tu sie poprostu zapytać czy moge wziąć temat 9?
Nowy użytkownik
Wiem, że to nieładnie tak z gruchy-pietruchy, ale czy mogłabym mieć jakiekolwiek szanse na temat 5? Kompletnie nic o nim nie wiem, ale może być ciekawy, poszerzyć me horyzonty, ukazać głębiny wiedzy i takie tam, sami wiecie. :>
Nowy użytkownik
na mailu proponuję zgłaszać i wpisywać kogo interesuje dany temat ; P
Użytkownik
pogadamy we środę o tym
Nowy użytkownik
Jak pisałam na mailu, uważam,że forma "kto pierwszy ten lepszy"jest niesprawiedliwa. Nie wszyscy bowiem mają na bieżąco możliwość reagowania na posty na forum. Dlatego też proponuję by osoby, które zgłosiły się do 5 pierwszych tematów tak pozostały, a co do kolejnych powinno się odbyć losowanie. Mam też nadzieję, że prof. nie będzie już w tą środę wymagał od nas referatu:P
Nowy użytkownik
Także myślę, że losowanie jest jak najbardziej sprawiedliwe;) I mam nadzieję, że Karolina na środę przygotuje karteczki i każdy sobie wylosuje swój temacik.
Użytkownik
Losy będą przygotowane na wypadek, kiedy nie bedziemy umieli się porozumieć;p
Administrator
no to jak losowanie to losowanie, czyli losuja wszyscy od pierwszego do ostatniego tematu. pytanie do Karoliny - Czajkowski mówil coś jak ma wygladac teraz środa ? bo rozumiem ze 1 referatu w jeden dzien sie napisac nie da
Użytkownik
Napisałam czy mamy przygotowywać wystąpienie już na zajęcia w środę czy dopiero na następny tydzień- niestety brak odpowiedzi, ale myślę, że liczy się z tym jak podał tematy dziś, że nikt nie jest w stanie tego przygotować
Administrator
no mam nadzieje ze jest realista. zawsze mozna mu zaporoponowac zrobienie 2 cwiczen z logiki, kiedys tam zrobienie 2 cwiczen z gpsu, tak zeby godziny wyrównac. czyli w srode losowanie tematów, ale wszystkich tak ?
Nowy użytkownik
Ja napisałam o tych pierwszych 5 rezerwacjach na wypadek, gdyby rozpętało się piekło po moim poście.
Zatem umówmy się, iż w środę zabawimy się w totka i odbędzie się losowanie główne 30 liczb (chyba tylu nas jest nieprawdaż?)
Ostatnio edytowany przez Ania Jakubiak (2011-10-17 21:18:06)
Użytkownik
Jeśli chodzi o jutrzejsze zajęcia dr Czajkowski napisał, że są dwie możliwości :
1) albo jednak ktoś przygotuje jutrzejsze zajęcia (pierwszy temat jest bardzo prosty; myślę, że jakieś 2-3 godz. pracy przy komputerze powinny wystarczyć i - ktoś ma jeden problem "z głowy");
2) albo odwołamy jutrzejsze zajęcia i odrobimy je (w tej lub innej formie: albo np. dwukrotnie przedłużając zajęcia, albo znajdując dodatkowy termin).
Musimy podjąć decyzje jeśli ktoś chciałby przedstawiać temat i jest w stanie opracować go na jutro ,zajęcia byłyby normalnie.
Jeśli nikt nie będzie chciał musimy je przełożyć lub jeśli będziecie chcieli będą dwie logiki.
Jeśli chodzi o brakujące tematy(w grupie są 32 osoby;p) Dr ma je wysłać w najbliższym czasie;)
Ostatnio edytowany przez Karolina Picheta (2011-10-18 09:32:25)